Reguliere Schoonmaakdiensten

Schoonmaak voor particulieren

Kom je er niet aan toe om je huis met voldoende regelmaat schoon te houden? Wij helpen je graag een handje! Je kunt ons inschakelen op vaste basis of juist alleen op díe momenten dat je wel wat extra hulp kunt gebruiken.

Onder onze reguliere schoonmaakdiensten rekenen wij o.a. het afnemen van meubels, het stofzuigen en/of dweilen van de vloer en het reinigen van de badkamer, toilet en keuken. In overleg maken we ook de ramen en keukenapparatuur van binnen schoon.

Vertel me meer

Schoonmaak voor bedrijven en instellingen

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een efficiënte bijdrage leveren aan de schoonmaak van menig bedrijf, school en andere instellingen. We gaan uiteraard op zo’n manier te werk, zodat iedereen zo ongestoord mogelijk kan blijven doorwerken.

Op basis van de gewenste schoonmaakwerkzaamheden en uren maken we een voorstel dat helemaal is afgestemd op jullie behoeftes. Zo kun je bijvoorbeeld ook specifieke schoonmaakklussen aangeven, die niet onder de dagelijkse of wekelijkse schoonmaaktaken vallen.

Vertel me meer

Specialistische Schoonmaak

Naast onze reguliere schoonmaakdiensten, hebben we ook ruime ervaring in specialistische schoonmaakservices. We bieden onder andere de volgende diensten aan:

  • Reiniging van bestrating en gevels met hogedrukspuit
  • Reiniging van meubels en matrassen
  • Reiniging van tapijt en vloeren
  • Glasbewassing van de ramen binnen

Geen klus is voor ons te gek!

Vertel me meer

Verhuizingen & Tuinonderhoud

Verhuizingen

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning of kantoorruimte? Wij steken onze handen daarvoor graag uit de mouwen. Ook voor interne en externe bedrijfsverhuizingen ben je bij ons aan het juiste adres. Een verhuizing hoeft helemaal niet stressvol te zijn. Laat onze professionals je helpen en bespaar jezelf een hoop gedoe.

Vertel me meer

Tuinonderhoud

Heb je niet zulke groene vingers of heb je hier simpelweg geen tijd voor? Of het nou gaat om het snoeien en kappen van bomen en struiken of om het winter- of zomerklaar maken van de tuin, onze experts in tuinonderhoud ondersteunen je graag op dit gebied of nemen dit indien gewenst helemaal van je over.

Vertel me meer

Kantoorartikelen & Schoonmaakproducten

Kantoorartikelen

Is de printerinkt op of heb je nieuwe klappers nodig? Wij hebben een breed aanbod aan essentiële kantoorbenodigdheden, zoals pennen, plakband, nietmachines, perforators, schriften en notitieblokken, klappers, enveloppen, insteekhoezen en ga zo maar door. Met een simpel appje heb je je bestelling zo geregeld!

Vertel me meer

Sanitaire producten

Ook kun je bij ons kiezen een groot assortiment van sanitaire producten, waaronder handzeep, antibacteriële gel, toiletpapier, papieren handdoekjes en natuurlijk ook reinigingsmiddelen en schoonmaakproducten. Met een snel berichtje heb je je voorraad zo weer aangevuld.

Vertel me meer

Interesse in onze diensten of producten?

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Whatsapp 0618476779 Bel (030) 2496127
Diensten en producten