Over Schoonmaakbedrijf Alouani

Wie we zijn en wat we doen

Als facilitaire dienstverlener zijn we actief in de regio Utrecht en omstreken. Hier hebben we in de loop der jaren een tevreden klantenbestand opgebouwd. Onze ruime ervaring in de schoonmaakbranche en in de andere dienstverlenende sectoren waarin wij actief zijn komt zowel tot uiting in ons klantcontact als in de kwaliteit van ons werk. Wij staan voor een professionele en betrouwbare service en daar zijn we trots op.

Waarom kiezen voor Alouani?

  • Door ons brede aanbod aan diensten en producten, heb je nergens omkijken meer naar. Regel alles wat je nodig hebt voor in huis of op kantoor op één plek.
  • Wij doen ons werk graag grondig en goed. We staan in voor de kwaliteit van onze diensten en producten, of het nou om schoonmaken, verhuizen of een levering gaat.
  • We zijn flexibel en oplossingsgericht. We begrijpen dat het op bepaalde momenten even niet uitkomt als we langskomen. Op andere momenten heb je misschien een bestelling met spoed nodig. We denken graag met je mee om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  • Regel alles wat je nodig hebt eenvoudig en snel met één appje. Naast Whatsapp zijn we uiteraard ook telefonisch en per mail bereikbaar.

Meer weten?

Stuur ons gerust een berichtje voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Whatsapp 0618476779 Bel (030) 2496127
Over Alouani